9SOS pentru iOS și Android

Lucrezi cu publicul? Ai terasă? Hotel, pensiune, hostel? Firmă cu birouri open space? Colegi care lucrează pe teren sau la sediul clienților?
Trebuie să faci triaj observațional zilnic angajaților și colegilor tăi?
Trebuie să faci Registru de Clienți pentru DSP și în același timp să nu încalci Directiva GDPR?

Cu 9SOS este foarte simplu!
Singura aplicație disponibilă în România!

Fiecare persoană

Sistemul calculează nivelul riscului în funcție de propriile declarații pe anumite criterii precum: revenire din străinătate (țară și perioadă), contact cu persoane suspecte sau testate pozitiv, simptome caracteristice Covid-19, recomandarea DSP de izolare/spitalizare.

Daca riscul este redus, veți vedea un cod QR Verde, pentru risc Mediu (maxim 2 simptome specifice declarate) sau dacă nu ați completat declarația în ziua respectivă codul QR este Galben.

Codul QR Roșu este afișat dacă: v-ați întors recent dintr-o țară neinclusă pe lista verde, ați avut contact cu o persoana suspectată sau infectată Covid-19, declarați mai mult de 3 simptome specifice sau nu ați completat evaluarea de mai mult de 6 zile (perioada de incubație SarsCov-2 fiind de 2-6 zile).

Cod QR?

Codul QR (Quick Response – Răspuns Rapid) al rezultatului poate fi scanat de alte persoane care au aplicația instalată și așa se creează legătura de CONTACT DIRECT.

Persoana care scanează codul primește informații minimale despre dumneavoastră: Prenume, Inițială Nume, Nivel Evaluat de Risc, data și ora scanării.

Aceste informații pot fi folosite pentru triajul observațional al angajaților și crearea Registrului de Clienți folosit de Autorități în realizarea Anchetelor Epidemiologice. În situația în care dați declarații false despre starea dvs. de sănătate pentru a avea acces în spații publice sau pentru beneficii materiale (concedii medicale), Autoritățile competente au dreptul să vă deschidă Dosar Penal în temeiul art. 352 din Noul Cod Penal – Zădărnicirea Transmiterii Bolilor și/sau alte articole, legi încălcate.

DOAR Autoritățile au acces la datele dumneavoastră de contact în situația unei anchete epidemiologice.